Николай Ганчев от СОУ "Васил Левски" ще се обучава един месец в Япония

1
Николай Ганчев
Николай Ганчев

Ученик от русенското училище "Васил Левски" ще се обучава един месец в Япония. Проведено е ежегодното интервю във връзка с програмата за културен обмен на международната организация AFS. То е организирано от посолството на Япония.

Участие са взели по двама ученици от общо четири български училища, едно от които беше и СОУВасил Левски”. Конкурсът включва проверка на езиковите умения на кандидатите и тяхната мотивация.

Русенското училище е представено от Пресиян Николов и Николай Ганчев от Х „а” клас. Успешно преминалият конкурса Николай Ганчев ще получи възможността да се обучава за срок от един месец в училище в един от най- големите японски градове– Токио, Осака, Нагоя или Сапоро.

Освен това той ще отседне в приемно семейство и ще може да се запознае отблизо с японското ежедневие, съобщават още от СОУ "Васил Левски". 

Беше организиран и ежегодният прием за миналогодишни участници по програмата в посолството в София. Ученичките от ХII„а” Марина Иванова, Илияна- Мария Илиева и Сезел Фикретова от ХII„г” са споделили впечатленията си от преживяното по време на престоя си в Япони

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари