Николай Денков: По-цинично изказване от „стига с тази война“, не съм чувал

0
Вие нямахте инфлация, нямахте и война, обърна се той към ГЕРБ
Вие нямахте инфлация, нямахте и война, обърна се той към ГЕРБ Снимка: БТА

Вие нямахте инфлация, нямахте и война, обърна се той към ГЕРБ

Стига с тази война? По-цинично изказване от днес, не съм чувал. Това каза от парламентарната трибуна министърът на образованието и науката Николай Денков по повод вота на недоверие, предаде БГНЕС.

За икономическата цена на инфлацията, това, което мога да кажа е, че – да, вие нямахте инфлация, нямахте и война“, обърна се преди това той към ГЕРБ, след което последва реплика от страна на опозицията в пленарна зала: „Стига с тази война!“, което провокира и реакцията на Денков, че през днешния ден не е чувал по-цинично изказване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    darkaveng
    То и това нещо за министър не е по-малко цинично, но ...!
  • 4
    1
    Соросчо
    Соросоидният министър Дудуков, който толерира един от най-корумпораните ректори в страната, хвали го непрекъснато, прави го еднолично председател на Обществения съвет за развитие на висшето образование и му идва на крака да го поздрави лично на младежкото експо, въпреки че е бил обект на сигнал за нередности в учебния процес. По-цинично поведение от това здраве му кажи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари