Николай Денков: Добре е да има проверка на ЕК на българската рафинерия "Лукойл"

1
Няма индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на руските санкции
Няма индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на руските санкции Снимка: Facebook

Няма индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на руските санкции

Към момента няма никакви индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на петролните санкциите, наложени на Русия.

Това заяви премиерът Николай Денков в отговор на въпрос, свързан с твърденията на неправителствени организации, че бургаската рафинерия "Лукойл" заобикаля санкциите.

"Добре е да има проверка на ЕК на българската рафинерия "Лукойл". Това ще даде още по-голяма сигурност, че проверката ще е съдържателтна и обективна.

От вчера виждам комбинация от верни факти с неверни допускания, които са представени в една доста едностранчива логическа конструкция, която лесно може да се използва за политическа употреба", каза министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    денков бре,
    Ти къф праймминистер си, като една проверка не можеш да разпоредиш?!? Пращай ги да проверяват, ама да не стане сетне с половин уста, както рече за нарушенията на замминистъра си за машините, да речеш, че всичко е наред?!? Де гиди мишка такава!
  • 1
    1
    Гражданин
    Проверка на целия кабинет имат ли връзка с Американското представителство в България особено за трима от тях .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари