Николай Денков: България ще има нов представител в "Лукойл"

0
Подготвят се критерии за избор на следващ представител
Подготвят се критерии за избор на следващ представител Видео: NOVA

Причината - липса на актуална информация

"България ще има нов представител в „Лукойл”. Там има системен проблем. Представителят на България не подава актуална информация." Това заяви премиерът Николай Денков по повод отчета за първия месец управление на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в отговор на въпроси на граждани, предава NOVA.

В МЕ подготвят критерии за провеждане на курс и избор на следващ представител. Очаквам в следващите месеци да има нов представител на страната. Говорихме и с представители на руската компания, че в края на следващата година трябва да се направят промени в технологиите, когато изтича дерогацията за работа с руски петрол. Въпросът е как да съчетаем ограниченията заради войната в Украйна с технологичните промени и данъчните облекчения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари