Никола Стоянов: Извадих си медицинско. Тези полицаи са некадърни, искам уволнението им!

28
Аз съм с вързани ръце, а те ме ритат като футболна топка, оплака се задържаният на Богоявление в Русе
Аз съм с вързани ръце, а те ме ритат като футболна топка, оплака се задържаният на Богоявление в Русе Видео: Кис 13

Аз съм с вързани ръце, а те ме ритат като футболна топка, оплака се задържаният на Богоявление в Русе

Задържаният за 24 часа на Йордановден в Русе Никола Стоянов ще подаде жалба срещу полицаите да бъдат отстранени от длъжност, информира Кис 13.

Той беше арестуван за това, че нямал право да скача за кръста, тъй като не бил в списъка.

Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство и е представен пред съда, който обаче е прекратил производството, а преписката е изпратена по компетентност на Районна прокуратура.

По време на задържането си, Никола Стоянов е получил наранявания по цялото тяло. Той твърди, че непълнолетният му син също е бил задържан в ареста за 4 часа.

И двамата си извадили медицински свидетелства заради получени наранявания.

Вижте повече от разказа на Никола Стоянов в репортажа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    22
    Прокурор
    Най-добре сепир от извора! Няма разпореждане от полицаите,а и да има, не им дава правото да задържат човека. ПАМ е ясно установено кога и как се налага. Държат му ръцете,а искат да даде л.к.Ами не глупави,а нагло глупави полицаи са. Дори единия полицай като рита човека и събаря колегата си,а за това после се мъчат да изкарат виновен човека уж да е наранил полицая. Гледайте внимателно. Ето: https://www.dunavmost.com/novini/obrat-na-180-gradusa-otnosno-aresta-na-biznesmena-na-iordanovden
  • 4
    21
    Станимир
    Полицаите в Русе са 90% връзкарчета или са синове или дъщери на някой полицаи или внуци в Русе да си полицай или катаджия се предава по наследство не се ценят хора които са призвани за тази професия а само връзкари и олигофрени за жалост да не говорим че има доста полицаи които са се срастнали с престъпноста в Русе . Трябва да се изхвърлят всички престъпници в униформи назначени по времето на тиквата всичко е помия
  • 6
    20
    евгени сармата
    Съди ги мършите в Русенско полицаите са некадърници и комплексари не се занимават с сериозни престъпления а се занимават да гонят пиянки и наркомани по улиците уж големи престъпници ловят а големитре престъпници десетки години никой не ги закача
  • 1
    19
    Русенец
    Ей какавин този път няма да се измъкнеш с твойте хитринки. 325 чл. От нк ти седи най добре, лисицо.
  • 1
    18
    до 17
    Пропускаш Галичка Николова и Красимир Ениманев. Голям град сме, много са ни мунчовците.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари