Никол отиде на фризьор, преди да си замине

0
Певицата и съдия в шоуто X-factor пристигна в българската столица в края на миналата седмица
Певицата и съдия в шоуто X-factor пристигна в българската столица в края на миналата седмица

Никол Шерцингер използва по най-добрия начин времето, което прекара в София.

Певицата и съдия в шоуто X-factor пристигна в българската столица в края на миналата седмица. Причината - присъствието тук на нейния приятел Григор Димитров. Нашата звезда в тениса ще играе на турнира Garanti Koza Sofia Open от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти в зала “Арена Армеец”, която със сигурност зрителите ще напълнят, за да гледат полуфиналиста от откритото на Австралия, пише 24 часа.

Програмата на Никол бе наситена. Бившата годеница на трикратния световен шампион във Формула 1 Луис Хамилтън няколко пъти хапна в заведението на Лео Бианки в София, където имаше възможност да разговаря с Мария, майката на Григор.

Шерцингер намери време и да разгледа църкви в София, като не пропусна да качи снимки и видео в профила си в социалните мрежи. Много бяха жените, които очакваха да видят Никол и на партито на тенисистите в хотел “Маринела”. Тя обаче предпочете да вечеря с Димитров в новооткрит японски ресторант.

Като всяка жена, която държи на външния си вид, Никол посети и известен фризьорски салон в София, а кадър веднага бе пуснат в Twitter.

Шерцингер обаче няма да подкрепя приятеля си Димитров в залата. Тя си замина с ранен полет от София, тъй като има професионални ангажименти, които не ѝ позволяват да остане по-дълго в България.

Самият Григор неотдавна призна, че е имал проблем с жените, защото любовните връзки са попречили на професионалната му кариера. Той няколко години бе гадже на бившата №1 в световната ранглиста Мария Шарапова, а някои подозираха, че има много близки отношения с Йожени Бушар, с която играха тенис на специална платформа в океана по време на рекламно събитие за турнира в мексиканския курорт Акапулко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари