Никол остави Гришо

0

Никол Шерцингер няма да подкрепя Григор Димитров по време на турнира "София Оупън".

Певицата потайно замина за Америка във вторник рано сутринта, твърди "България Днес".

Красавицата пристигна на летище София още по тъмно. Тя била придружена от Гришо, като двамата изчакали до последния възможен момент, преди да се разделят. Според близки до двойката неотложни служебни ангажименти попречили на Никол да остане повече време в родината ни. Тя е заета със снимките на римейка на "Мръсни танци", както и с преговорите да е новият вокал на групата "Блек айд пийс".

Все пак Шерцингер успяла да освободи няколко дни в натоварената си програма, за да се види с любимия си и семейството му. Нямало как да остане до четвъртък, когато е първият му мач от надпреварата в "Арена Армеец".

Служебни ангажименти спряха Никол от по-дълъг престой в България

По време на полета си Никол се похвали с клипче от престоя си в София. На него Шерцингер скача пред огромно дърво в двора на Боянската църква. Това бе едно от първите места, които майката на Гришо - Мария, показа на певицата.

"Вижте кой скача от радост, че вече има 3 милиона последователи! Благодаря ви много! Големи целувки от България!!! Боянската църква, София", написа красавицата под клипчето.

Никол посети Боянската църква

Часове преди да излети от родината ни, Никол си подари романтична вечеря с Гришо. Двамата хапнаха суши в интимна обстановка и без охрана. За да покаже атмосферата на столицата ни, нашето момче избра да заведе любимата си в наскоро открит японски ресторант. Гришо и Никол избраха маса с гледка към улицата, а случаен минувач успя да щракне влюбената двойка малко преди да поръчат вкусна храна.

Преди това Гришо присъства на партито по случай откриването на тенис турнира, на което се бяха събрали хиляди негови фенове. Десетки красавици се опитаха да си направят снимка с него, а тълпата бе повече от внушителна и едва не го задуши. При поканени 1200 човека вътре имаше над 2000 души. Затова за сигурността му се грижеха седем бодигардове.

Гардове пазеха Гришо


"Трогнат съм от вниманието, което получавам тук - сподели Гришо. - Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате. Усещам вашата подкрепа навсякъде по света. Това, което виждам тук, е невероятно. Има толкова много хора, едва се промъкнах да стигна."

С премиера Огнян Герджиков

Григор остана на партито 30-ина минути, след което мистериозно изчезна през страничен вход. Минути по-късно вече вечеряше насаме с любимата си Никол. Димитров поглези красавицата с вкусно едамаме и мисо супа, както и с традиционна японска гиоза.
На вечерята двамата са обсъдили бъдещето си. Никол натиска Гришо за бебе и не крие, че децата са нейната голяма слабост. Това се разбра, след като

Шерцингер опита пастата на известния готвач Лео Бианки и не пропусна да побъбри с лъчезарния италианец.

"Никол се появи с огромна усмивка и заредена с настроение" - разказва за "България Днес" Бианки.

"Беше в компанията на Мария, майката на Григор. Видя снимка на моите близнаци и веднага заговорихме за деца. Разпита ме подробно за юнаците Матия и Матео. През октомври те ще станат на по четири години. После започна да ми показва снимки на дечица на нейни приятели. Говорихме и за музика. Направи ми впечатление на много приятен и открит човек."

Куп фенове налазиха Димитров на партито на тенисистите


Самият Григор не пропуска да посети ресторанта, когато е в България. Той се съгласи да разкрие и някои подробности за връзката си с Никол.

"В момента тя си почива, разглежда църквите в София - сподели Димитров ден преди любимата му да си тръгне. - С майка ми се разбират много добре. Но истината е, че в момента имам време само да тренирам. Всичко друго оставям на втори план. Не е лесно, когато имаш такава натоварена програма. И когато човекът до теб също е много зает. Но ако има разбирателство, нещата се получават."

Часове преди да си тръгне, Шерцингер и Гришо бяха на романтична вечеря


Нещата с Гришо изглеждат сериозни. Двамата бяха забелязани от папараци в магазин за бижута по време на романтичната си почивка в Италия през есента. Оттам Никол си тръгна с пръстен. Минувачи по улиците не спираха да снимат тенисиста и певицата, които не се притесняваха да показват чувствата си.
След това Шерцингер даде интервю, в което леко повдигна завесата за отношенията си с българина.

"Щастлива съм - признава Никол. - Намирам се в прекрасен етап от моя живот. Пораснах много като жена. Когато двама души искат да прекарат живота си заедно, те трябва да работят върху връзката си. И да правят това неуморно, през цялото време."

Тенис елитът пие българско вино PIXELS

Звездите на тенис турнира GarantiKoza SofiaOpen 2017 по традиция се събраха на звездно парти, с което се отбелязва началото на голямата надпревара. Освен Гришо на партито се появиха и някои от останалите фаворити като Доминик Тийм, Давид Гофен, а също и Виктор Троицки, който се застоя най-дълго във ВИП сепарето и демонстрира, че се чувства в свои води.

Ники Кънчев се оказа фен на Гришо

Повече от любопитно е, че Тийм и Гофен, които вече имат доста години зад гърба си сред професионалистите, споделиха, че почти не са виждали толкова масово събитие за начало на даден турнир. За празничното им настроение допринесе и почерпката за звездния тенис елит, която бе от изискани гурме хапки и големи количества от качествени български вина PIXELS, с които цяла вечер се вдигаха наздравици в чест на предстоящия турнир.

Красавици показват на гостите изтънченото вино PIXELS

Същите вина бяха част и от бляскавото събитие по повод юбилея на Христо Стоичков, който събра на едно място футболния световен елит, с което се наложиха като марката на българския ВИП.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари