Ники Димов е спечелил 10 000 лева в “Сделка или не” преди месец

2
Ники е надхитрил Банкера, като е отказал офертата му от 4800 лева
Ники е надхитрил Банкера, като е отказал офертата му от 4800 лева Снимка: “Сделка или не” / Facebook

Обичаният преподавател и диджей почина при нелеп инцидент

Николай Димов от Мартен участва в шоуто “Сделка или не” в средата на месец януари тази година.

"Ники смело застана на горещия стол до Ненчо с кутия номер 5. Със смях и закачки, Ники получи оферти от Банкера за суми от 3000 лв., 3800 лв. и 4200 лв. които без колебание отхвърли, след което прие оферта за смяна на кутиите, взимайки при себе си кутия номер 23. След като вече кутия номер 5 не бе при него, той реши да я отвори и вътре откри 0,50 лв. Финалът се оказа много вълнуващ, защото в последните две кутии се криеха 250 лв. и 10 000 лв. Ники отказа оферта на стойност 4800 лв. доверявайки се на своята кутия. А в нея той откри впечатляващите 10 000 лв. Така Ники взе своята победа в Сделка или не", пишат на Фейсбук страницата на предаването.

Вчера стана ясно, че обичаният преподавател и диджей е починал при нелеп инцидент. Тъжната вест съобщиха от ФК "Дунав", а колегите му от ОУ "Иван Вазов" също споделиха, че скърбят за загубата му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -9
    1
    Осман
    Банкера платил ли му е сумата?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари