Ние сме свободни и имаме право да бъдем влюбени!

2
Най-обсъжданата двойка у нас даде първото си интервю
Най-обсъжданата двойка у нас даде първото си интервю Видео: Нова Телевизия

Водещата на прогнозата на времето на Нова тв Деси Банова и президентът на България в периода 2012 – 2017 година Росен Плевнелиев излязоха за първото им интервю заедно. 

Те разказват пред Гала истината за историята им, говорят за любовта и общите им мечти за бъдещето.

"Знаеш колко беше трудно за мен това решение. Честно казано аз знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне, но не бях готова за чак толкова голям интерес. Случва се папараци да стоят пред нас, пред дома на майка ми, следват ме коли", призна Деси Банова. 

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследваха всякакви папараци и именно това беше една от причините да кажем, че не искаме да парадираме с нашата известност. Ние нито искаме, нито можем да скрием нашата любов. От другата гледна точка молим за спокойствие", призова президентът. През цялото време бях против, защото смятам, че това е много лично, много съкровено, но Росен ми каза, че трябва да го направим, понеже се изписаха много глупости, добави Деси. 

"Ние сме абсолютно наясно, че ще бъдем обсъждани, няма как, това ни чака. Не вярваме, че е добре за една любов, колкото и да е силна, да бъде експонирана пред камерите. Ние искаме да ходим за ръка по моловете и няма как да се скрием", каза Плевнелиев. 

Ние сме заедно малко повече от три месеца. Всички знаеха - нашите близки, децата ни, бившите ни партньори. Отнесохме се много коректно към всички. Ние сме свободни и имаме право да бъдем влюбени, да се обичаме. Оставаме посветени на нашите прекрасни дечица, приятели. Аз получих много поздравления от цял свят, каза още Плевнелиев. 

Аз разбрах още от първия миг, в който имах възможността да разговарям с него, че това е един невероятен мъж. 2014 година аз бях поканена на световен форум на ООН за климатичните промени. Тогава знаех, че президентът Плевнелиев ще бъде там в Ню Йорк и се свързах с неговия ПР, за да помоля за интервю, разказа за първата им среща синоптичката.  

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари