"Ние идваме!" се регистрира за участие в изборите

1
"Демократична България" и "Продължаваме Промяната" са единствените потенциални партньори засега, заяви Мария Капон
"Демократична България" и "Продължаваме Промяната" са единствените потенциални партньори засега, заяви Мария Капон Снимка: БТА

От движението настояват за обединение с ДБ и ПП

"Ние идваме!" с мандата на Единната народна партия внесе документи за регистрация за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври. На излизане от Централната избирателна комисия (ЦИК) Николай Хаджигенов съобщи пред журналисти, че са внесли 3123 подписа за регистрация, предаде Dir.bg

Арман Бабикян коментира, че вече на четвърти поред избори продължават да настояват за обединение. Това, че се регистрирахме самостоятелно, дава още една възможност в следващите десет дни да се създаде такова обединение, заяви той. Очакваме тези, от които зависи обединението - имам предвид "Продължаваме Промяната", "Демократична България" и т. н. да разберат, че отговорността за случилото се и неслучилото се ще е обща - ако имат желание, могат да я носят, ние ще я носим, коментира Бабикян.

Мария Капон коментира, че има втори срок след срока за регистрация, който изтича утре - до 27 август вечерта, в който партии, коалиции, които са се регистрирали, могат да събират, да сменят съдържанието, т.е. формата, да взимат нови имена. Така че обединението според нас тепърва има възможност да предстои и това да е политическо събиране, а не математическо, което би се случило след изборите, "Демократична България" и "Продължаваме Промяната" са единствените потенциални партньори засега, заяви Капон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    бавно мислещ
    идвали били, да Ви еба в политиците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари