„Ние идваме!“ предлага предизборна коалиция на ДБ и ПП

1
Категорично определят като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат
Категорично определят като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат

Антикорупционна коалиция предлагат движение "Ние идваме", да се създаде за общо явяване на предстоящите предсрочни парламентарни избори

"Ще предложим общо явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, като естествено продължение на усилията на гражданите, които свалиха режима на Борисов", се казва в съобщение на движението до медиите.

Публикуваме пълния му текст без редакторска намеса:

"ДвижениеНие идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат. Изцяло споделяме тревогата на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето поколение. В продължение на политиката ни от последните три тура избори, проведени след протестите от 2020 г., смятаме за логично общото явяване на предстоящия извънреден парламентарен вот.

Антикорупционна коалиция, обединяваща общите възможности, капацитет и воля, е отговорният начин да се изправим с лице срещу мафиотизацията на страната, икономическата и социална криза, както и външнополитическите рискове в условията на война, водена от режима на Путин.

Ние идваме!“ изразяваме убеждението си, че ролята на гражданите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред държавата и да вземат мерки, преди кризата да е засегнала всички граждани на България. Отговорно заявяваме, че ще предложим общо явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“, като естествено продължение на усилията на гражданите, които свалиха режима на Борисов."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    джони
    Добре, КОЯ е БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ?
  • 4
    1
    ''\
    Това са американски шпиони агенти! Мразят България и мразят Русия! Такава коалиция и партия е вредна за обществото на България! Докога ще ни пробутват американски партии?! България се нуждае от българска партия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари