"Ние идваме!" и ЕНП се оттеглят от участие в изборите

0
Те внесоха документи за участие в изборите преди десетина дни
Те внесоха документи за участие в изборите преди десетина дни Снимка: Kalo Kanev / Фейсбук

"Ние идваме!", заедно с мандатоносителя си Единна народна партия (ЕНП), ще се оттегли от участие в предстоящите парламентарни избори, съобщиха от сдружението.

Това е трудно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го смятаме за правилно, защото за 4-ти път не се постигна обединение на силите, които наистина търсят промяна, правосъдна реформа и модернизация, останаха голи декларации и празни думи в медиите, посочват от формацията.

"Решението ни едни ще сметнат за слабост, а други за благородство. Все едно, ние сме доказали, че политиката не е аритметика и трима души могат да вдигнат 70 процента от хората в страната. Видяхме и партии с голям резултат, които се сриват", отбелязват от "Ние идваме!".

Ние сме доказали, че присъствието в политиката има смисъл, когато можеш да изпълниш обещаното, а не просто да пребиваваш в нея. Когато ни показват, че верни, но безполезни хора са по-важни от активни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи неуспешен модел, се посочва в съобщението.

Ние идваме!", заедно с Единната народна партия, ще продължим активна работа и ще постигнем целите си за освобождаване на страната от мафията, за да имаме път като модерна и свободна държава, започваме работа за следващите избори, заявяват от сдружението.

Преди десетина дни "Ние идваме!" внесе документи за регистрация за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври с мандата на Единната народна партия. Тогава пред журналисти Арман Бабикян коментира, че вече на четвърти поред избори продължават да настояват за обединение.

Това, че се регистрирахме самостоятелно, дава още една възможност в следващите десет дни да се създаде такова обединение, заяви той. Очакваме тези, от които зависи обединението - имам предвид "Продължаваме Промяната", "Демократична България" и т. н. да разберат, че отговорността за случилото се и неслучилото се ще е обща, ако имат желание, могат да я носят, ние ще я носим, каза при подаването на документите в ЦИК Бабикян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    colibri
    До 5 Има и друг вариант- едно известно посолство е загрижено за резултатите на ПП и ДБ, които вероятно няма да са достатъчно добри/особено за ДБ/. Ако участват много десни малки партии и коалиции, гласовете на десните избиратели ще се разпилеят и ...
  • -2
    5
    До 4
    До 4: Не е вярно, че нямат финансиране! Партиите на цветаноФ, на тези двамата армани сбърканяни и николаефци хаджиджендефци са финансирани от фондация "америка срещу България" и от други! Те са агенти/шпиони на сащ! Партията на янеф е финансов проект на сащ! Имат за задача да изтръгнат от поколенията, че Русия е приятел на България, искат да пренапишат историята, че не Русия ни е освободила, а, че сащ са били еййй на толкова да ни освободят! А сега - кой ще ни освободи от сащ?!
  • 2
    4
    colibri
    Мисля си, че посочените причини за неучастие в изборите на "Ние идваме"+ ЕНП /както и на "Републиканците" на Цветанов/ НЕ са тези, които те представят. Склонна съм да мисля, че истинските причини са основно 2- нямат структури в страната и нямат достатъчно финансови средства от спонсори.:)
  • 4
    3
    tezi sa shpioni i pro...
    От години опитват и активно участват тези двамата във всякакви гей и лгбт извращения да станат по-публични, по-активни, а и да бъдат допълнително забелязани от сащ!
  • 7
    2
    Групенфюрер Мюлер
    Няма да е лошо да си сменят името на Ние си отиваме..... И да вземат с тях коалицията на Мунчо- ПППП, ИТН, ДъйБъ и Курнела
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • до Хуилото
    Ко стана бе хуилко, що имаш толкоз минуси? Да не стане скоро ти да трябва да заминаваш, лумпен изкрейзъл.
  • Путин Хуйло
    Да, на мен ми ебаха майката, даже и мен самият ме ебаха и ми хареса страшно много. Най-хубавото беше, когато негрите от...
  • Путин Хуйло
    Я си ебавай майката, заминавай за Русия.Ай ми кажи имали ама имали поне един заминал за Русия.Да еба майката ти тъпа
  • чичомиткобрат
    Исках да напиша паразитират, само че autocorrect-а ме прецака.
  • чичомиркобрат
    И след санкциите, Китай и Русия ще просперират още повече, а америка и запафна европа ще обеднеят още повче. Много глупави са...