Нидерландия блокира приемането на България в Шенген

2
​Нидерландия блокира приемането на България в Шенген
​Нидерландия блокира приемането на България в Шенген

Следващата седмица обаче Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се присъединят към Шенгенското пространство​

"Приветствам признаването от страна на нидерландското правителство на подготовката на Румъния за присъединяването ѝ към Шенген като ключова стъпка към постигането на тази цел, станала възможна чрез диалог и сътрудничество. Нидерландия е ценен партньор на нашата страна. Решени сме да продължим да работим заедно", написа в Туитър премиерът Николае Чука.

"Специално приветствам днешната положителна оценка и позиция на нидерландското правителство в полза на присъединяването на Румъния към Шенген. Това е резултат от интензивния диалог в последно време и на нашата много добра техническа подготовка. Благодаря на моя колега - министър Вопке Хукстра - за цялата подкрепа", написа в Туитър външният министър Богдан Ауреску.

Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се присъединят към Шенгенското пространство, но ще блокира приемането на България, съобщи по-рано днес Нидерландската радиопредавателна корпорация, предава БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    6
    Супер!
    Ако някой се беше замислил, какво ни чака с дигиталното евро, нямаше сега да мислим за референдум, а директно щяхме да им сритаме задниците на тези ненормалници в парламента. Предствете си само, че всяка трансакция над 100 евро ще бъде следена. Има и друг весел момент, какво ако парите ви имат краен срок на употреба , като чипса в магазина например , или ви блокират сметката, защото не сте слушкали. (социалния кредит) Пълен контрол над нас ще имат тези рептили, няма никакво място за заблуда и конспирации.
  • 5
    5
    Русенец
    Влезем ли в Шенген, България става ГКПП на Европа. А новите ни приятели не искат разни мигранти да им нахлуват свободно в страните, през нашия разграден двор. Затова нашите се стараят да се докажат, че ловим мигрантите и редовно има новини за гонки с тях по магистралите ни. Хубаво е, че си вършат работата, момчетата ни, но им трябват и средства за това. Трябват им още правомощия, трябва им екипировка. Само с тичане и преследване работата им е трудна, да не кажа невъзможна.
  • -10
    4
    Хаха
    На САЩ не му пука за твоето мнение боклук.Хората си живее и последното ,което правят е да мислят ,какво мислят боклуци като теб за тях.Олигофрен.Заслужаваш си робската съдба.
  • 15
    3
    десислав атанасов
    Браво на Нидерландия.
  • 14
    2
    Еееее,
    Слава Богу! Нека си мрат от глад и студ в шибания €врогейски съюз, само и само за да накривят на Путин! Ние нямаме място там! Русия ни е братска държава, не педерастите от €С!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари