Нидал Алгафари: И това не може да направим като хората – такива хубави побоища си спретват

2
"При нас – една плюнка, едни очила…”, иронизира днешния бой в 49-ия парламент Нидал Алгафари.
"При нас – една плюнка, едни очила…”, иронизира днешния бой в 49-ия парламент Нидал Алгафари. Видео: NOVA

"При нас – една плюнка, едни очила…”, иронизира днешния бой в 49-ия парламент Нидал Алгафари.

Правителство ще има. То ще е под мотото „Магнитски”. Днеска – 1 юни, Ден на детето, - ще има правителство, но то няма да е в името на нашите деца, на бъдещето на България, а ще бъде в името на това да спасят задните си части в името на това, което ги дебне”. Това заяви в предаването „Челюсти” по NOVA лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Според Нидал Алгафари ще бъде по-добре, защото трябва да се направи бюджет, да се направят някакви стъпки и да се ограничи властта на президента Румен Радев. „За да има контрол върху каквото и да е правителство, трябва да има работещ парламент… И това не може да направим като хората – такива хубави побоища си спретват. При нас – една плюнка, едни очила…”, иронизира днешния бой в 49-ия парламент Нидал Алгафари.

Не съм против правата на хората с различна сексуална ориентация, но съм против това тези хора да налагат на мен, на моите деца, на моите внуци собствения си възглед за живота. Правата не могат да бъдат давани малцинствено”, каза Каракачанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари