Нидал Алгафари: ДПС ще се опита да изчисти имиджа на Пеевски с промени в Конституцията

0
Кабинетът ще изкара пълния си мандат от 4 години, прогнозира комуникационният експерт
Кабинетът ще изкара пълния си мандат от 4 години, прогнозира комуникационният експерт Видео: NOVA

Кабинетът ще изкара пълния си мандат от 4 години, прогнозира комуникационният експерт

Това, което говорят, че няма коалиция и разбирателство, не е вярно. Факт е, че те успяха политически да се сглобят и тази сглобка ще има много пропуквания”, заяви в ефира на NOVA комуникационният експерт Нидал Алгафари.

Той прогнозира, че кабинетът ще изкара пълния си мандат от 4 години. „Предвид всичко това, което се случва в геополитически план, даже да не им харесва, ще продължат да са заедно”, посочи още Алгафари.

Относно т.н. "конституционно мнозинство" той коментира: "За промени в Конституцията трябва по-голямо мнозинство от това, което имат двете най-големи политически формации, това трябва да се случи с ДПС".

По думите му по този начин ДПС ще се опита да изчисти имиджа на Делян Пеевски.

Относно искането на ЕРБ-СДС, „Продължаваме Промяната - Демократична България” и ДПС Висшия съдебен съвет да спре процедурата за избор на нов главен прокурор, Нидал Алгафари посочи: „ВСС е напълно независим, не би трябвало законодателната власт да се бърка в съдебната власт и обратното. Дали ще се казва Иван Гешев или Борислав Сарафов, нещата ще вървят постарому, докато не се направи дълбока реформа".

Проблемът не е само в прокуратурата, а и в съда и следствието, категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари