НФСБ: Предлагаме широко обединение между патриотите

0
Според тях бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка
Според тях бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка Снимка: НФСБ

НФСБ инициира широко патриотично обединение в името на България

На свое заседание днес политическият съвет на Националния фронт за спасение на България е взел решение да работи за голямо патриотично обединение. "Убедени сме, че партиите трябва да надмогнат тяснопартийните си интереси и да започнат обща работа в името на националните цели", завиха от формацията.

На изборите през април т.г. НФСБ предложи коалиция на ВМРО но тя, за съжаление, не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в Парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство.

"Днес от НФСБ отново протягаме ръка, уверени че българският патриотизъм има нужда от широко обединение", категорични са от патриотичната партия

Според тях бъдещото патриотично обединение трябва да издигне своя кандидат-президентска двойка.

"Обединението е нужно. Провалът на 45-ото и 46-о Народно събрание показа, че противопоставянето и работата на парче, диктувани от партийното его на всеки срещу всеки не водят до резултат, напротив – водят до дестабилизация и разделение в държавата".

Политическият съвет на НФСБ се обявява категорично срещу подобно национално безотговорно поведение и заявява убеждението си, че България има нужда не просто от патриотизъм, а от градивен и общественополезен модерен патриотизъм, декларира партийното ръководство. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари