Невиждан секс скандал в Шаолин

0
Игуменът на манастира Шаолин Шъ Юнсин посещава ...
Игуменът на манастира Шаолин Шъ Юнсин посещава ...

Игуменът на манастира Шаолин Шъ Юнсин посещава проститутки, укрил е сериозна сума пари и има незаконно дете, съобщава британския вестник „Дейли Мейл”.

Шаолин, разположен в провинция Хънан в Централен Китай, е основан през V в. и е известен със своя отличителен стил кунгфу. Но едва когато 48-годишният Шъ, наричан още „изпълнителният директор на кунгфуто”, поема управлението на манастира през 1999 г., той се превръща във финансов феномен.

Секс скандал обаче разтресе будисткия храм.

Скрити камери са били открити в стените на отделенията за жени, а игуменът на манастира Шъ Юнсин посещавал проститутки и е укрил сериозна сума пари, очевидно припечелени покрай Шаолин. Това обаче далеч не са единствените му провиненията, след като стана ясно, че Юнсин има и незаконно дете.

Според слуховете в момента монасите от манастира правят световни турнета, за да демонстрират своите умения в бойните изкуства, включително и в боксови срещи срещу морски пехотинциот армията на САЩ в Лас Вегас. Всичко това с цел финансова печалба...

Манастирът печели толкова много пари, че преди няколко години дори се обмисляше възможността да се трансформира в публична компания, чиито акции да бъдат пуснати на борсата в Хонконг или Шанхай.

Скандалът около името на Юнсин избухна още през 2013-та година, когато бяха направени първите разкрития около личността му. Сега обаче са открити нови доказателства за потресаващите му деяния, шокирали всички в Шаолин.

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари