Несебърски свещеник заплашва руснак

0
На фона на спор за войната в Украйна и обидни реплики, се чуват и конкретни заплахи
На фона на спор за войната в Украйна и обидни реплики, се чуват и конкретни заплахи Снимка: Кадър Фейсбук

Скандален клип с агресия на български свещеник към руски гражданин взриви публичното пространство

Отец Петър, когото наричат закрилникът на украинците, изгонил руснаци от семейното кафене в Свети Влас, защото според него били пияни. Впоследствие във „Фейсбук“ те го нарекли с неприлична дума.

Той започна да ме бута, аз казах - чакай, какво правиш. После той извади нож и каза - ти си мъртъв, всички сте мъртви руснаци", разказа руският гражданин Антон Смирнов пред bTV.

За съжаление, това ми е темпераментът, знаете ли, винаги се охарактеризирам, нямам право да го правя, но, свети апостол Петър бил такъв темперамент, не случайно се казвам Петър, не искам да е така", заяви отец Петър от храм "Св. Успение Богородично" в Несебър.

Сигнал в полицията не е подаван. Коментар от Светия синод и от Сливенската епархия не е получен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Минувач
    Как па 1 петър не видях кат хората
  • -11
    6
    Полуръст путин
    Браво,голямо браво на този истински българин.Няма по-нагли свине от руснаците .Пияна руска сволач...Трябваше да му смаже отвратителната азиатска муцуна.Да вървят на майната си тези мръсници ..да вървят в Крим и Сочи.
  • 5
    5
    Киро
    Какъв свещеник е тази мазна Свиня? Всичките попове са за Ада! Мафиоти с расо! Владиката да го разтопи. Парите , с които е отворил барчето са от почернените души на опечалените.
  • 16
    4
    Дай боже
    Този ако е духовен човек е срам за цялата българска църква това е анархист щом напада с нож А не с божие слово какъвто и да бъде проблема това нее решение
  • 18
    3
    Истина ли е?
    Свещеник да има кафене? Свещеник да е агресивен! Да го разпопят и наказание според Законите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари