Близо 40% от жените в Англия са изневерили с колега след края на карантината

0
Какви са причините?
Какви са причините?

Сайтът за извънбрачни връзки Gleeden установи, че 38 процента от британските жени са изневерили с колега, веднага след завръщането си в офиса при разхлабването на карантината, пише в."Мейл он съди", цитиран от БТА.

Порталът е специализиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 милиона членове, 250 хиляди от които са от Великобритания.

Когато били запитани как оправдават своето фриволно поведение, 39 процента от поданичките на Нейно Величество доверили, че искали да се уверят колко атрактивни са и за други мъже освен партньора им.

Една четвърт от респондентките мотивирали изневярата си с желанието да се почувстват отново желание. Над шейсет процента от жените от сайта си признали, че по време на карантината са преживели емоционални и брачни разочарования. Много от новооткрилите радостта от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от натрупания стрес.

Седемдесет и осем процента от изневерилите признали, че действията им не били планирани, за разлика от другите 22 процента, които старателно подготвили нещата в офиса.

Петдесет и девет процента от анкетираните били готови за повторно сексуално приключение с колега, докато 41 процента решили да спрат дотук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари