Неприличен жест в парламента.. Може, ако се казваш Ицо Хазарта

0
Според журналиста Иван Бакалов точно това се очаква от него, защото кореспондира с бунтарското му поведение
Според журналиста Иван Бакалов точно това се очаква от него, защото кореспондира с бунтарското му поведение

Има ли право депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров да показва среден пръст в парламента

Според журналиста Иван Бакалов точно това се очаква от него, защото кореспондира с бунтарското му поведение. За разлика от генералния директор на БНТ и професионалния политик.

Ето какво споделя Иван Бакалов в социалните мрежи:

"Директор на БНТ да показва среден пръст, военен министър, професионален политик да показва среден пръст, е различно от това Ицо Хазарта да показва среден пръст. Точно това се очаква от него, затова избирателите му са го избрали в парламента".

Припомняме, че на пленарно заседание тази седмица Христо Петров - Хазарта показа неприличен жест, което предизвика реакция от шефката на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова и наложено наказание "забележка".

Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени. Сравнително рядко взимам думата тук, защото смятам, че времето на българския парламент е ценно. Що се отнася до хората, към които съм показал този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано”, репликира Ицо Хазарта.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    23874u23
    qvno ico hazarta si vqrva che e "chovek ot naroda" i tova che e v parlamenta nqkak si go pravi geroi na obiknoveniq chovek samo che az ne mislq taka
  • 1
    2
    плюс-минус
    За да станеш народен представител, би трябвало да преминеш психо и нарко тест. Това да се отнася и за всички висши държавнически и общински длъжности. Да имаш необходимото образование, възраст и трудов стаж.
  • 2
    1
    Един от народа
    Бунтарско поведение ли?! Не, това е супер просташко поведение на един самозабравил се индивид, на когато мястото му не е в Народното събрание.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари