„Нелсен Чистота“ обясниха защо има нарушено сметосъбиране в Русе

1
20-тонната машина пропада в разкопаните участъци от ВиК
20-тонната машина пропада в разкопаните участъци от ВиК Снимка: М. В. / Фейсбук

20-тонната машина пропада в разкопаните участъци от ВиК

Във връзка с публикуване на снимки и сигнали за непочистени контейнери, „НЕЛСЕН ЧИСТОТА” ЕООД – Русе съобщава за нарушено сметосъбиране на места, където се извършват дейности по Водния цикъл в града.

По ул. „Алеи Възраждане“ 6 /шест/ са съдовете за събиране на отпадъци, до които специализираният камион не може да достигне заради все още неулегналата настилка, положена след изкопните дейности от фирмите, работещи по ВиК проекта.

20-тонната машина пропада в разкопаните участъци, особено в дъждовно като сега време.

Ежедневно друг камион и работници на „Нелсен“ събират отпадъците около контейнерите, както и от самите контейнери.

Въпреки всичко, има недобросъвестни граждани, които изхвърлят битовите отпадъци до празните контейнери.

Умоляваме всички граждани, на които най-близките до тях контейнери от системата за събиране на отпадъци (NORD EASY SYSTEM) са пълни поради невъзможността да бъдат вдигнати, да ползват съседните, които се извозват.

Предварително благодарим за разбирането и се извиняваме за създаденото неудобство.

*На снимката: Препълнените контейнери на ул. "Алеи Възраждане" 142

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    3
    ...
    Да ве еба майката глупава и крадлива. по западните мегаполиси сметта се събира от мини камиончета а тук някакви уродливи танкове първо забиват метални пети в асфалта и после става едно набиране на 5,6 метра във въздуха за този кирлив контейнер. мамицата ви крадлива, който го е измислил това ЛАЙНО бял ден да не види. проклета държава, всичко става по грозно и по грозно в нея....
  • 9
    2
    Чичо
    За какво миене на улици говорите? В петък към 11ч мина една поливачка по ул. Тулча и с голяма скорост под - мокри улицата. Кой от общината контролира тази дейност и защо се харчат парите на данакоплатците по този начин? Кмете, Кмете спите! Може би нарочно,за да има и за Вас
  • 14
    1
    Крайно време Е ....
    ВиК - Русе и фирмите заети със сметосъбиране,сметоизвозване и сметообработване и почистване да бъдат разкарани и кранчето към тях да спре.От пусто в празно на очи,а от там на джоб е тяхната работа.Забравиха да мият улици от 30 години.Как се движи тази дейност? Каруцата пред коня е винаги.Фирми и формички.Мълчат като дупцета нали нямаше сняг? А и да има греблата повече са вдигнати от колкото пуснати.Зер икономия на нафтица.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари