Неизвестна фирма спечели конкурса за буферен паркинг в Русе

1
Коя е фирмата „Тир Паркинг Русе“ ЕООД?
Коя е фирмата „Тир Паркинг Русе“ ЕООД?

Новосъздаденото дружество „Тир Паркинг Русе“ ЕООД спечели публичния конкурс за изграждане на буферен паркинг на булевард “България“

На конкурса, който се проведе днес следобед, се явиха двама участници, като и двете фирми са със софийска регистрация. И двете дружества са внесли изискуемия депозит за участие от 540 000 лева още на 1 септември, пише Русе Медиа.

Най-добра оферта предложи „Тир Паркинг Русе“ ЕООД, което залага 165 календарни дни за изграждане на тир паркинга при изисквания 270 дни, 300 календарни дни за завършване на целия обект при заложени от общината 365 дни, а за правото на строеж ще плати 18 200 000 лв.

В офертата на другия участник – „Ай би ти ти“ ООД, параметрите съответно бяха 265 дни, 360 дни и 18 000 050 лв.

След като комисията изчисли точките според заложените формули, стана ясно, че „Тир Паркинг Русе“ ЕООД печели 70 точки за цена и 30 точки за срокове или общо 100 точки. „Ай би ти ти“ ООД получи 69,42 точки за цена и 21,84 точки за срокове или общо 91,26 точки.

Коя е фирмата „Тир Паркинг Русе“ ЕООД?

Според справка в Търговския регистър тя е регистрирана на 31 август 2022 г. , със седалище и адрес на управление в София, ж.к. „Люлин“. Предметът ѝ на дейност е строеж и експлоатация на обекти; инвестиции в строителството, покупка и продажба на недвижими имоти и др. Управител е Анелия Николаева Лазарова, а едноличен собственик на капитала – „Елшица - 99“ ЕАД. Дружеството е регистрирано с капитал от 100 000 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    25
    Тити
    Неизвестна фирма изведнъж каца като нло в Русе и слага в малкия джоб всички кандидати.Ми прочетете в интернет и ще разберете бе хора от Русе.Тя тази фирма каква история и какви метаморфози е претърпяла ум ще ви захде.
  • 2
    24
    ДИМИТЪР
    https://www.banker.bg/upravlenie-i-biznes/read/kak-panagiurski-mini-stanaha-chastni-za-julti-stotinki
  • 4
    23
    Русенец
    След като всички постъпления от такса мост отиват в "републикански бюджет", защо не го изгради държавата? и защо общината трябва да печели от паркинга?- нали паркинга е, за да се реши проблема, който не е само местен, а държавен? Явно някой трябва да печели. Ние като жители плащаме цената: с времето по опашките; със шума; с боклука, който се разнася; със замърсения въздух, който дишаме от изгорелите газове на товарните автомобили......
  • 4
    22
    Ето
    разследване на капитал по темата https://www.capital.bg/biznes/transport/2022/09/01/4385786_zlatniiat_parking_koito_shte_spasi_ruse_ot_tirovete/
  • 10
    21
    Общак
    Как софийска фирма ще построи по-рентабилно от русенска фирма,при условие че ще плаща командировъчни,тарифната ставка съответно висока?Вероятно подизпълнителят знае повече.Скоро ще го видим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари