Неизлъчвани кадри разкриват подробности от катастрофата на булевард „Черни връх“

2
Според разследващите на записите от охранителни камери е полицайката Симона Радева
Според разследващите на записите от охранителни камери е полицайката Симона Радева

Според разследващите на записите от охранителни камери е полицайката Симона Радева

Неизлъчвани досега кадри разкриват минутите след катастрофата на булевардЧерни връх“, причинена от Георги Семерджиев. При инцидента загинаха две млади жени. Според разследващите на записите от охранителни камери е полицайката Симона Радева, предава bTV.

Непоказваните досега кадри от охранителна камера на улица в София, където и се развива действието. От записите се вижда, че млада жена носи стълба.

Разследващите твърдят, че жената е полицайката Симона Радева, а Георги Семерджиев се е качил по нея и се е прибрал в дома си. В 23:50 часа жената се връща и прибира стълбата. Радева признава пред съда, че е помогнала на Семерджиев.

Според разследващите на кадрите от охранителната камера е именно полицайката Радева. По време на разпита си пред съда тя признава, че познава обвиняемия Семерджиев и след катастрофата му е занесла стълба с личния си автомобил. В показанията си като свидетел по делото тя допълва, че не е била сама. След разпита, Симона отказва да отговаря на въпроси.

Снимките на жената със стълбата са в кориците по делото срещу Георги Семерджиев. Адвокатът на подсъдимия Мирослав Христов не ги вижда за първи път. Той уточни, че Радева е занесла стълбата от приятелски интерес, за да му помогне. На снимките вече е направена експертиза, за да се установи коя е дамата със стълбата.

„Отговорът на експертите е, че не е ясно. Не може да бъде идентифициран субектът в тези снимки“, допълни Мирослав Христов, адвокат на Георги Семерджиев.

Има образувано досъдебно производство за това дали длъжностни лица са помогнали на Семерджиев да се укрие в нощта на трагедията. По информация сред тях е и Симона Радева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари