Неизлъчвани кадри от борда на самолета на Air France

3
Машината кацна извънредно на Летище София заради буйстващ пасажер
Машината кацна извънредно на Летище София заради буйстващ пасажер

 

Машината кацна извънредно на Летище София заради буйстващ пасажер

Неизлъчвани кадри от борда на самолета на Air France се появиха в YouTube. 

На записа се вижда, че на борда възниква проблем между пасажер и стюардите на компанията. Става дума за индиец, който е хулиганствал на борда на машината, изпълняваща полет по маршрута Париж - Ню Делхи, обясниха от МВР. Самолетът кацна извънредно на Летище София по-рано днес.

По-рано днес те обясниха, че пасажерът е искал да влезе в пилотската кабина и е нападнал екипажът на френската компания.

По първоначални данни не става дума за инцидент след употреба на алкохол, допълни тя. По неофициални данни агресивният пътник е на 29 години.

Работим по случая от снощи. Обвинението е за извършване на действия, които застрашават сигурността на полета. Той е буйствал още от началото на полета. Това е принудило командира на самолета да го приземи на нашето летище. Престъплението е тежко и за него се предвижда лишаване от свобода от 5 до 10 години. Все още изпитваме затруднения да разберем дали е стабилен, но със сигурност осъзнава какво е направил. Следват да бъдат направени експертизи. В момента на задържането си и малко след това не се е държал много адекватно. Той няма разумно обяснение за извършеното”, обясни завеждащият първо отделение на Национална следствена служба Ивайло Ангелов, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари