Котка полетя върху самолет

0
Третият пасажер се приземи без да се налага да използва нито един от деветте си живота
Третият пасажер се приземи без да се налага да използва нито един от деветте си живота Видео: Ромен Жанто

Третият пасажер се приземи без да се налага да използва нито един от деветте си живота.

Полет като полет. Лекият самолет се отлепя от земята. Всичко е спокойно, докато на едното крило първо се появяват котешки уши, а после и техният ужасен собственик, който се вкопчва в една от пръчките на крилото. Няколко минути третият пасажер остава незабелязан. Стрес и след това пилотът полека приземява самолета. Неочакваният пътник е жив и здрав. Не се налага да използва никой от деветте си котешки живота, както остроумно отбелязват от "Гардиън".   

"Котката е много добре. За сведение - продължава да изпълнява ролята си на талисман на клуба" е написал Ромен Жанто, който е качил видеото в Youtube. От описанието към клипа става ясно, че той е пилот в клуб за летене в Куру, Френска Гвинея.

Полетът започва. Спокойно. Но около 38-ата секунда в клипа котката с приключенски дух бавно започва да пълзи нагоре към пилотската кабина.

Напредва и накрая вече даже показва нотките си в опит да стигне някой от пътниците. Известно време никой от тях не забелязва, че си има компания. Откритието е леко стряскащо.

Източник: КЛУБ Z
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари