Неблагодарна щерка прати крадци в дома на баща си

0
Как е наказана от баща си - само приятелите на семейството знаят
Как е наказана от баща си - само приятелите на семейството знаят Снимка: Флагман

Неблагодарна дъщеря с инициали Е-М.Ж.Ж. спретна грозен номер на баща си, след като прати крадци да му задигнат спестяванията от сейфа.

Прелюбопитният случай става публично известен от масивите на Бургаския районен съд, пише Флагман. Извършителите на обира са установени, те са направили пълни самопризнания. Единият от тях е непълнолетен и е подписал споразумение с прокуратурата, осъден е само на обществено порицание. Другият, който е карал БМВ-то, с което са избягали с парите, ще бъде наказан по-късно и най-вероятно с ефективна присъда.

Между кориците на делото е описано детайлно престъплението. Кражбата е извършена миналата Коледа. Момичето дало на приятелите си ключ за апартамента и им казало каква е комбинацията за алармата. Жилището на семейството й се намира в нова сграда в центъра на Бургас - на  ул. „Македония“. Сейфът е претарашен и от него са задигнати 51 429 лева.  

Младежът, задигнал крупната сума от дома на бизнесмена, е осъден на обществено порицание на таблото на Община Бургас.

Съучастниците в престъплението са трима – щерката и двама нейни приятели. Едното момче и момичето са непълнолетни ученици, а третият, който е шофирал, е пълнолетен техен приятел и ще бъде осъден по-късно. Ненавършилият 18 г. крадец М. Л., който е осъден, е възпитаник на Частна английска гимназия в Бургас. Приятелят му И. К., който също е участвал в обира, но няма информация за неговото дело, .

Така двамата паркирали БМВ пред кооперацията и влезли като у дома си. Отмъкнали от бащата сумата от 50 065 лева, 20 британски лири и 511 щатски долара с левова равностойност.  След като са разкрити обаче, върнали парите до стотинка.

Дъщерята на бизнесмена подкупила двамата със сумата от 500 лева за "мократа поръчка", след което взела 50-те хиляди лева и явно смятала да изчезне за дълго от дома си. Плановете й обаче се провалят с гръм и трясък и измамата й лъсва. Как е наказана от баща си - само приятелите на семейството знаят.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари