Не пропускайте секса рано сутрин

0
Ще почувствате прилив на енергия, който навярно няма да ви напусне през целия ден
Ще почувствате прилив на енергия, който навярно няма да ви напусне през целия ден

Не пропускайте секса рано сутрин - оползотворената ерекция и разтърсващия оргазъм са страхотен старт за деня.

Ще почувствате прилив на енергия, който навярно няма да ви напусне през целия ден. Е, не е нужно цял ден да се връщате към случилото се сутринта. Това ще ви разсейва. Мъжете получават дори спонтанна ерекция не само сутрин.

Това може да се случи няколко пъти в денонощието. Според доктори това се дължи на препълнения пикочен мехур, който притиска простатата. Вещи в секса пък твърдят, че мъжете просто така са устроени, че винаги да са готови за полови изживявания. 

Според трети пък сутрешната ерекция се появява тогава, когато мъжът е имал мокри сънища и сексуални фантазии или се събужда до красива жена.

Но истината е, че и със, и без жена в леглото на мъжа, той пак може да се събуди с ерекция. Друга теория за сутрешната ерекция е, че тя се появява, когато мъжът има силно желание за секс и отдавна не е имал сексуален контакт или не е мастурбирал.

Всъщност сутрешната ерекция е индикатор, че мъжът е "корав", защото е здрав. По-скоро липсата на ерекция е притеснителен симптом, който говори за импотентност.

Мнението на сексолозите е, че сутрешният секс е идеална тренировка за всички мускули в организма. Ето защо не се лишавайте от тази приятна наслада, като за целта се подгответе: Добре е да имате под ръка дъвки, презервативи, мокри кърпи... И не пропускайте любовната игра, макар времето да ви притиска.

За суетните дами ще добавим, че сутрешната креватна аеробика подобрява кръвообръщението, понижава риска от поява на главоболие, инфаркт, хипертония и намалява стреса.

Освен това, не се изненадвайте на усмивките на колегите си. Те са комплимент за начина, по койно изглеждате.

Усмивката ви е заразителна, а чувството ви на удовлетвореност ви кара да сияете. И всичко се дължи на повишените нива на окситоцин (хормона на щастието), в резултат от сутрешния ви оргазъм.

Ако наистина половината от оргазма се дължи на мозъка ни, то сутрин е най-доброто време за достигането до такъв.

Докато вечер главата ви обичайно е кошер, то сутрин съзнанието ви е чисто от затормозяващи мисли, което помага много по-лесно да се настроите на еротична вълна.

Сутрешният секс е и индикатор за добри взаимоотношения между партньорите. Така че, ако имате какво да изглаждате в общуването си, не ставайте от кревата, без да сте се подмокрили от удоволствие.

Източник: Lifestyle.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари