Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Не било случайно, че Русе 3 години печели приза за най-зелен град в България

0

Днес четох статия, в която пишеше, че глобяват фирмата, която се занимава с косенето на зелените площи в града ни. В нея разбира се имаше и доста от изказванията на един от зам.-кметовете ни Свилен Иванов, който според длъжността си е пряко отговорен да следи дейността на въпросната фирма.

Бях потресена от едно от изказванията му, а именно, че НЕСЛУЧАЙНО Русе 3 години печелел приза за най-зелен град в България. Е, няма и как да бъде случайно! Но едва ли градът ни е спечелил този приз благодарение на фирмата, която в момента се занимава със зелените площи. Защото видно е - тя не си върши работата.

Така ли трябва да изглежда един европейски град? До кога всеки ще прехвърля отговорността другиму??? Ако не са виновни предишните управляващи, то виновна е природата - в случая дъждовете. Смешно и нелепо е това оправдание, но все някак трябва да се излезе от ситуацията, нали?

 

Автор: Десислава Митева
(Автор: Десислава Митева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари