НДСВ ще издигне свой кандидат за кмет на Русе

0
НДСВ ще участва в оспорваните битки за кметския стол в Благоевград, Видин, Русе, Стара Загора, Пловдив и Хаджидимово
НДСВ ще участва в оспорваните битки за кметския стол в Благоевград, Видин, Русе, Стара Загора, Пловдив и Хаджидимово

НДСВ ще участва в оспорваните битки за кметския стол в Благоевград, Видин, Русе, Стара Загора, Пловдив и Хаджидимово

На заседание на Националния съвет на НДСВ бяха взети важни решения, във връзка с участието на партията в изборите за органите на местната власт на 29 октомври т.г. Очертават се много сериозни заявки за спечелване на места в общинските съвети, в областни и общински центрове, между които Благоевград, Русе, Пловдив и Пловдивска област, Стара Загора, Видин, Враца, Плевен, Перник, Кюстендил и други.

Националният съвет на НДСВ одобри вече изразената в декларация подкрепа за Вили Лилков, в качеството му на кандидат за кмет на София. Беше потвърдена възможността за местните структури да преговарят гъвкаво и рационално с представители на партии, чиито кандидати отговарят на критериите на НДСВ за компетентност, отговорност и почтеност. В няколко области вече се оформят коалиции с участието на НДСВ, както и заявки за подкрепа на кандидатите на партията.

Националният съвет възложи на предизборния щаб да развие разнообразни форми на подкрепа за кандидатите на НДСВ, които ще участват в оспорваните битки за кметския стол в Благоевград, Видин, Русе, Стара Загора, Пловдив и Хаджидимово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Сигурно
    Княгиня къркалина, абе къде е Шулева?
  • 10
    2
    Кънчо
    Що не надигнете Българинов, онзи от ГРАДЕЖ дето никой го не иска, ама той се натиска. Онъз Вероника иска глезотийки, екскурзийки, кой щъ и плаща капризите.Дайте му хляба, че ще го зарежи девойката а и чукането му не се получава
  • 22
    1
    Вие пък...
    Вие пък кои бяхте?... А, тези, които щяхте да оправите държавата за 800 дни. Махнете се, изчезнете, скрийте се в дън земя и не се показвайте повече мръсни популисти, поредните на които народът повярва безрезервно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари