НДСВ се завръща в политиката

2
Преди близо 22 години партията спечели парламентарните избори с повече от 42%
Преди близо 22 години партията спечели парламентарните избори с повече от 42% Видео: btv

Някои от знаковите лица на партията обявиха нейното възраждане

НДСВ, което преди близо 22 години спечели парламентарните избори с повече от 42% от гласовете на избирателите, а по-късно участва в управлението на страната ни като част от т.нар. тройна коалиция, напоследък „затихна“ като партия.

До днес, когато някои от знаковите лица на партията обявиха нейното възраждане и предстоящото ѝ завръщане в политическия живот на страната ни, предава bTV.

Преди конгресът на НДСВ един от съпредседателите на партията Станимир Илчев обяви, че смятат да се явят на предсрочните парламентарни избори, след като третият мандат, връчен на БСП, ще бъде върнат неизпълнен.

Илчев обясни, че смятат да се явят самостоятелно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Мунчо
    Не вярвам да влязан в НС, но със сигурност ще търсят субсидия - над 1%. Дано не ги огрява и окончателно да се разпаднат.
  • 5
    3
    До 1
    Колко ще вземе,зависи колко ще помогне на Баце ! !
  • 1
    2
    реалист
    Ако трябва реално да погледнем на последните 25-30 години, управлението на НДСВ беше най-спокойното. Нямаше политически рекет, нямаше тотални чистки, уволнения. Няма репресии от държавните контролни органи срещу инакомислещите. Иначе знаем, не си съгласен с управляващите и те спукват от проверки, глоби, предписания, следствия. Не бива заради няколко бълхи да изгаряме юргана. Онова недоразумение, бившата областна управителка със шапките си беше чиста бълха в юргана. Дано я няма в новото НДСВ. Дано имат успех.
  • 5
    1
    Този
    Има ли още царчето кво да си взема че пак се натискат за власт
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари