Навални: Доскоро не си спомнях как да говоря

0
Телефонът в ръцете ми го усещам безполезен като камък, а това да успея да си налея чаша вода е пълен абсурд
Телефонът в ръцете ми го усещам безполезен като камък, а това да успея да си налея чаша вода е пълен абсурд

Нека ви разкажа как протича възстановяването ми. Пътят пред мен вече е ясен, макар и дълъг. Налице са очевидни проблеми – като факта, че телефонът в ръцете ми го усещам безполезен като камък, а това да успея да си налея чаша вода е пълен абсурд.

Това са първите думи на отровения с „Новичок“ руски опозиционен лидер Алексей Навални. Той за първи път проговори за това как протича лечението му в Германия.

"Ще обясня. Доскоро не разпознавах хората и не си спомнях как да говоря. Не знаех как да изразя отчаянието си и затова просто мълчах. И това е само онзи по-късен етап, който самият аз си спомням“, казва още за първите дни след събуждането си от комата Навални.

Той обяснява в профила си във Фейсбук, че в момента краката му треперят, когато се качва по стълбите, но това е огромен напредък, защото вече разпознава, че това са стълби.

Преди това просто щях да стоя там и да гледам. Така че все още има много проблеми, които трябва да бъдат решени, но изумителните лекари от Университетската болница „Шарите“ в Берлин решиха основния проблем. Превърнаха ме от „технически жив човек“ в човек, който има всички шансове да се превърне отново във Висшата форма на съществуване в съвременното общество - човек, който може бързо да превърта Instagram и без колебание разбира къде да сложи харесвания“, написа той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари