Националното следствие поема разследването на инцидента, при който тази сутрин пострада полицай

0
Шофьорът е български гражданин, уточни говорителят на главния прокурор Сийка Милева
Шофьорът е български гражданин, уточни говорителят на главния прокурор Сийка Милева Снимка: БГНЕС

Шофьорът е български гражданин, уточни говорителят на главния прокурор Сийка Милева

Националното следствие поема разследването на инцидента, при който пострада полицай и бе откаран в много тежко състояние в болница. Това каза за БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

До момента е установено, че преследването на буса със софийски номера, в който е имало 10 мигранти, е започнало на магистрала "Тракия" при Ихтиман. На входа на София, до Казичене, полицията е направила опит да спре буса, като препречи пътя му.

Шофьорът, български гражданин, не е спрял и се е блъснал в полицейските коли, каза Милева и посочи, че разследването ще се води от градската прокуратура в столицата.

Вчера, по друг случай, районният съд в Трън е задържал за постоянно двама души в ареста по обвинение за каналджийство и опит да прекарат през границата със Сърбия 26 души.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари