Национален фолклорен събор „Липник 2018“ край Русе

0
Програмата ще бъде открита още тази вечер,  когато  публиката ще има възможността да се наслади на изпълненията на Народен оркестър
Програмата ще бъде открита още тази вечер, когато публиката ще има възможността да се наслади на изпълненията на Народен оркестър

Осмият национален фолклорен събор на любителски клубове за народни танци „Липник 2018“ ще се проведе на 4 и 5 август на Текето, край село Николово, съобщиха от Община Русе.

Програмата ще бъде открита още тази вечер, 3 август, в 19:00 часа, когато  публиката ще има възможността да се наслади на изпълненията на Народен оркестър.

Официалното откриване на събора ще се състои в 18:00 ч., на 4 август, когато ще се проведе надиграването между участниците. В 20:30 часа ще бъдат наградени победителите, а в 21:00 часа оркестър „Разград“ ще изпълнят Хоротека под звездите.

На 5 август, неделя, от 9:00 часа до 12:00 часа, ще се състои вторият турнир по народна борба „Липник 2018“, а малко по-късно на същия ден, в 16:00 часа, публиката ще може да се забавлява с оркестър „Русенски ритми“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари