Наталия Кобилкина: Много е важно жената да помни, че първо е мъжът, а после са децата

3
"Йерархията трябва да се спазва", смята терапевтът
"Йерархията трябва да се спазва", смята терапевтът Видео: btv

"Йерархията трябва да се спазва", смята терапевтът

Расте броят на разводите у нас. Според статистиката разводите през миналата година са с 11% повече от тези през 2020 г. Най-голям е делът на браковете, прекратени по "взаимно съгласие" - 65,5%, следват причините "несходство в характерите" - 21,7% и "фактическа раздяла" - 11,6%. Средната продължителност на брака у нас е 15,5 години.

“Това, което ми прави впечатление, е че има много разводи. Хората идват при мен, за да намерят партньор, намират го, създават деца, появяват се трудности и се развеждат. Това ми тежи много”, заяви в предаването “Тази неделя” по bTV семейният терапевт и сексолог Наталия Кобилкина.

Тя подчерта, че обикновено, след като се появят децата, майката се вкопчва в тях и забравя за себе си и за партньора си.

“Всичко прави с това дете и забравя какво е било преди, накрая партньорът казва: Ние не сме двойка, а сме като комшии и просто живеем заради децата. Много е важно жената да помни, че преди всичко са били двойка с партньора си и йерархията трябва да се спазва - първо е мъжът, а после са децата”, добави Кобилкина.

В моето семейство мъжът беше приоритет. Майка ми и баща ми винаги имаха тяхното време. Това е помогнало да имат три деца и сега шест внука. Те продължават да си имат тяхното време дори и сега”, разказа тя.

"Мъжът понякога има по-малко права, отколкото домашният любимец. Жената трябва да излъчва нежност. Ако тя я няма, то жената е като цвете без мирис. Често като питам мъже защо изневеряват на жените си, те ми отговарят, че партньорките им са студени и не обръщат внимание", разказа Кобилкина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    Георгиева
    Да, за вас рускините е така, щото дори когато разберете, че мъжете ви, особено пастроците когато започнат полови контакти с децата ви, се правите на умрели лисици само и само да не ви напусне мъжът.
  • 0
    1
    Коки
    Кобилкина е права ,след време се получава рсзнодой между съпрузите и семейството охладява ако има зодиакална не сходимост то нещата стават тежки.обикновено съпруги зод.Близнак непрекъснато критикуват и се мъчат да умаловсжат съпрузите си смятайки че така изпъкват в обществото/ето аз намерих грешка на мъжа ми който е примерно супер специалист/вижте колко съм велика това води до нежелание за секс отчуждаване и хладина в отношенията стават като квартиранти в къщата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари