Наследницата на Ванга със страшно пророчество

4
Каеде Убер: Питейната вода на планетата ще изчезне
Каеде Убер: Питейната вода на планетата ще изчезне

Малката Каеде Убер от Франция, има същите виждания, жестове и съдба като пророчицата Ванга.

Обявено от самата Ванга и от руските медии, че нейната наследница ще се появи отново, дълго време се твърдеше, че е починала. Момичето се казва Каеде Убер и живее в Монпелие. За невероятните прилики между нея и Ванга се разказва в обширен репортаж на руската телевизия НТВ. Приликите между Ванга и Каеде са много. 

И френското момиче като баба Ванга започва да губи зрението си. Малката Каеде дори има и същите жестове като Ванга. Тя може да лекува другите, но не и себе си. По примера на македонската пророчица, и момичето вижда призраци, но има страх от тъмнината, защото нощем нейните видения са най-силни.

За момичето се твърди, че е наследила дарбата на Ванга. За Каеде се говореше още през 2011 г., когато тя беше само на 7 години. Дори и специалисти се захванали да научат повече за явлението Каеде.

Извършили се допълнителни изследвания в Русия за паранормални неща, които да разкрият дали наистина тя е общувала на сън с Ванга, както твърдяла тя самата в своя подкрепа. Година по-късно бе съобщено, че момичето е загинало при катастрофа. Но през януари от руската телевизия успяват да намерят детето и направили дълъг репортаж за него. Според руските медии, едно от пророчествата на Ванга е, че тя ще предаде нейната дарба на жена от Франция. Руснаците са 100% убедени, че това е точно Каеде. Приликите между французойката и Ванга са плашещи.

Точно както Ванга, и детето показва с пръст, когато изразява своите видения. Докосва слепоочията си по същия начин, а вече трябва да носи очила, тъй като зрението й се влошава и има опасност да го загуби. За виденията на Ванга казвала: Това не може да го изключиш като радио. И Каеде нощем вижда различни духове - мъже и жени.

Най-много сестрахува от черен мъж, който й се явява. Тук руснаците пък правят паралел с баба Ванга, за която казват, че са се е страхувала от един мъж. Когато идвал при нея, тя изпадала в транс. "Тя ще вижда в бъдещето, тъй както виждам и аз, е предвидила Ванга. Така се случва и с Каеде. Момичето се страхува страшно много от бежанците. Тях вече ги вижда навсякъде и казва, че някои от тях са добри, но чувства и заплаха.

Според нея, клането в Париж е трагедия, която ще се повтори. Странните неща около Каеде започнали да се случват още когато майка й забременяла с нея. Жената сънувала странни неща, без да знае, че чака дете. Обадили й се две момичета на сън, за да й съобщят, че е бременна. Отишла на гинеколог и той потвърдил, но тя не искала да разберете пола на детето. След известно време, сънувала нов сън с момичетата, които й съобщили, че ще има дъщеря.

Сред най-странните случки с Каеде от детството е една играчка на Дядо Коледа. Въпреки че в нея нямало батерии, след като детето влязло в стаята, играчката започнала да работи. Тогава Каеде казала на близките си, че някой иска да се свърже с нея. В друг случай, майка й се събудила от кошмар и чула, че Каеде крещи и че някой мърда леглото й. Оказало се, че наистина леглото й се движи без видима причина.

Каеде отново обяснила, че някой иска да се свърже с нея. Детето често предупреждавало майка си, че им предстоят проблеми, най-вече със здравето. Така Каеде в една ситуация спасила своя дядо. Казала, че трябва незабавно да се чуят с него, за да видят как е. Започнала да крещи: Обадете се на дядо! Смърт! Смърт! Смърт!

Майката на Каеде му се обадила и се оказало, че той е преживял инсулт. Лекарите бързо реагирали и дядото бил спасен. Така роднините на момичето свикнали, че щом тя каже "смърт", трябва бързо да реагират.

Също както и Ванга, детето може да лекува с ръцете си други хора, но не и себе си. През 2013 г. е получила гърчове. Щом я кръстили в църква, Каеде се оправила. Момичето обяснява, че когато се появи "магия" в нейните ръце, може да лекува болести. Според нея, скоро питейната вода на планетата ще изчезне. Едно от пророчествата на Ванга казва, че един ден питейната вода ще стане по-скъпа от златото. 

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари