Нашенка пусна обява, че си търси компания за Нова година

0
Пловдивчанката се е върнала от Франция за празниците, но е останала сама след провалени планове
Пловдивчанката се е върнала от Франция за празниците, но е останала сама след провалени планове Снимка: DrinkedIn

Пловдивчанка си потърси компания за новогодишната нощ чрез обява във в. "Марица".

От 14 години Мария живее във Франция, но тази година решила да прекара празниците в родния Пловдив. На Коледа 48-годишната жена ще събере синовете си, които също изкарват прехраната си в чужбина, обяснява изданието.

Плановете й за Нова година обаче се провалили в последния момент. "С една приятелка щяхме да посрещнем 2017 г. в Сърбия, но тя има семейни проблеми и аз останах сама. Истината е, че контактите ми в Пловдив са доста ограничени, защото не живея тук от години", признава дамата, която е икономист по образование.

Тъй като във Франция хората често публикували обяви от типа: "Търся си приятел, с когото да излизаме на по питие", Мария решила да пробва да спаси празника с подобна тактика. Отишла в най-близкия офис на в. "Марица" и набързо издиктувала: "Търся весела компания за новогодишната нощ" плюс телефонен номер.

"Жената ме изгледа учудено и ме попита в рубриката "Адам и Ева" ли да попадне обявлението ми. Аз обаче я уверих, че няма нищо мръснишко и наистина се нуждая само от приятели. И избрах рубриката "Разни", разказва пловдивчанката.

Телефонът й вече е прегрял, но повечето предложения са по-скоро за "палава новогодишна нощ". "Аз съм купонджийски настроена, но не в онзи смисъл. Във Франция ми липсва онзи живот, онези събирания, които бяха тук преди години.Тъжното е, че и в България хората много са се променили.Озлобили са се от това безпаричие и вече и тук ги няма някогашните купони", със съжаление отбелязва жената.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари