Наша жрица открадна 1500 евро от румънски търговец на череши след любовна игра

0
Когато любовникът се събудил, от жрицата нямало и следа
Когато любовникът се събудил, от жрицата нямало и следа

Търновска жрица на любовта открадна 1500 евро от румънски търговец на череши по време на купон и любовна игра в хотелска стая в старата столица, пише вестник "Борба"

Забавлението станало миналата събота вечер. Прекупвачът пристигнал във Велико Търново и се настанил в предварително резервирана стая в един от местните хотели. Направил си и уговорка с дамата предварително, сочи предварителна информация. Двамата се виждали регулярно в старата столица, когато търговецът на земеделска продукция идвал у нас и нощувал в болярския град.

Момата, която се прехранвала от най-древната професия, била в уречения час в стаята при румънеца. Той поръчал различни лакомства и питиета за любовната игра. На следващата сутрин обаче търговецът щял да продължава за друга област да търси по-голямо количество череши, които да продава в Румъния, но не успял да намери в Търновско. Когато сутринта на 7 юни любовникът се събудил, от жрицата нямало и следа, а от портфейла му липсвали 1500 евро. Мъжът се оплакал в полицията, където в момента върви разследване на хотелския обир и се издирва въпросната търновка за платени сексуални услуги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари