Наша медалистка по карате спипана да краде скъпарски дрехи

0

24-годишната красавица е обвинена в кражба, както и в притежание на фалшиви пари и на техническо устройство, с което премахвала алармените скоби на луксозните облекла

Полицията в град Нейпълс в американския щат Флорида арестува бургаската каратистка Десислава Бекярска, докато краде дрехи и аксесоари за близо 1200 долара от луксозния бутик „Мейси”, съобщават местни издания, позовавайки се на полицейската хроника.

Една от скандалните публикации в американските медии ни бе изпратена от наш читател в САЩ, предаде Флагман

24-годишната красавица е обвинена в кражба, както и в притежание на фалшиви пари и на техническо устройство, с което премахвала алармените скоби на луксозните облекла.

Охранител на бутик „Мейси” забелязал Бекярска да влиза в магазина с две големи пазарски чанти, пише в хрониката на ареста. Чрез камерите за наблюдение в магазина той я проследил как избира няколко артикула, без да гледа размерите.

Бекярска влязла в пробната на бутика с дрехите, а след това излязла, за да вземе още дрехи и за втори път се скрила в пробната. След това опитала да напусне магазина с две пълни чанти с дрехи и аксесоари, пише още в доклада по разследването.

Когато пристигнали на място, полицаите задържали Бекярска със стоки за 1 173 долара. Открили в нея също голям сребърен магнит, метална кука и ножици – предмети, които по принцип крадците използват, за да неутрализират алармените скоби на дрехите.

Освен че е известна спортистка и медалистка по карате киокушин кай, Десислава Бекярска до скоро е държала и луксозния бутик „Мадмоазел” на Марина Диневи в Свети Влас. Тя е участвала в десетки ревюта. Можем само да гадаем дали дрехите, които е опитала да отмъкне, са лично за нея. Или по-скоро за продажба, тъй като са били с различни размери.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари