Наркоман ограби таксиметров шофьор в Бургас

0
Крадецът се представил за клиент и задигнал чанта с 910 лева
Крадецът се представил за клиент и задигнал чанта с 910 лева Видео: NOVA

Крадецът се представил за клиент и задигнал чанта с 910 лева

Таксиметров шофьор от Бургас бе обран от ловък крадец, който го заблудил, че е поръчал такси. В момента на влизането в автомобила мъжът, грабнал чанта с документи и голяма сума пари и побягнал. Грабежът е станал на 21 септември в бургаския квартал „Победа“, където водачът редовно изпълнявал курсове. Потърпевшият веднага подал сигнал на телефон 112.

„Чаках редовен клиент. Тогава дойде мъж, който ми каза, че ще пътува с него до центъра и ще се качи да го изчака. Влезе в колата и ми взе чантата за секунди. Тръгнах да го гоня, но не успях да го хвана. Патрулката дойде след час. Разбрахме кой е обирджията. Носех 910 лв., документи, кредитни карти, фактури, които трябваше да отчета. Престъпникът е извършил още няколко кражби след това. Вчера разбрах, че са го задържали за 24 часа и е пуснат на свобода, което за мен е безумно”, разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA потърпевшият Станимир Пеев.

От свои източници мъжът е научил, че задигнатите 910 вече били похарчени за наркотици. Целият квартал е пропищял от наркозависимия крадец, но полицията го пуснала, тъй като нямало доказателства, защото полицаите не намери пари в него.

От полицията обясниха, че мъжът е бил задържан, но в него не е открита конкретната сума. Към момента няма достатъчно доказателства, за да бъде образувано досъдебно производство.

„Карам такси повече от 20 години. Случвали са се много неща, но такива като през последната година – не“, заяви потърпевшият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари