Заловиха крадец по ДНК по банкноти

0
18-годишният младеж е откраднал 20 000 лева от дома на 72-годишен мъж в Бургас
18-годишният младеж е откраднал 20 000 лева от дома на 72-годишен мъж в Бургас Видео: NOVA

18-годишният младеж е откраднал 20 000 лева от дома на 72-годишен мъж в Бургас

Чрез изолирана ДНК полицията в Бургас уличи 18-годишен младеж в кражба на 20 хиляди лева. Сумата била открадната от дома на 72-годишен мъж от кв. „Меден рудник” този месец. При претърсването на дома на криминално проявеният младеж са открити 11 хиляди лева. По тях, със съдействието на служители от базовата научно-техническа лаборатория към областната дирекция на МВР в морския град, е изолирана ДНК, която съвпада с тази на 72-годишния потърпевш.

Голямата сума пари мъжът събрал от пенсията си. Той е бивш миньор. Сигнал в полицията подал на 22 юни, каза в ефира на „Здравей, България” по NOVA началникът на 5-то РУ Бургас гл. инспектор Георги Илиев. По думите му младежът, заподозрян в кражбата, е криминално проявен от преди да навърши пълнолетие. Искал да си купи микробус и да плати за него в брой. Това насочило полицията към него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари