Напусналият БСП Николай Иванов: В партията се взимат еднолични решения

0
Социалистите, напуснали левицата, остават на същото мнение относно политиката
Социалистите, напуснали левицата, остават на същото мнение относно политиката Видео: БНТ

"През последните 4 години в БСП настъпи една много тежка трансформация, която доведе до промяна в начина на функциониране. БСП се отдалечава от идейната си философия. Взимат се еднолични решения, макар и формално съгласувани"

Това заяви в сутрешния блок на БНТ "Денят започва" депутатът Николай Иванов, който вчера обяви, че напуска БСП. Заедно с още петима негови колеги, вчера те заявиха, че не са съгласни с политиката на Корнелия Нинова и ще завършат мандата си като независими народни представители.

"Партията се превръща в лидерска и електорална. Има много тежко разделение между ръководството и инакомислещите, различното мнение не се приема", заяви още Николай Иванов.

Той обаче е категоричен, че социалистите, напуснали левицата, остават на същото мнение относно политиката. "Колкото по-скоро се стигне до предсрочни парламентарни избори, толкова по добре за българските избиратели. Оставаме твърда опозиция както сме били досега и по никакъв начин няма да подпомагаме кворума", категоричен е социалистът.

"Начинът на избор на новото ръководство предполага липса на каквато и да е съпротива срещу всички решения", допълни още депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари