Напушеният петокласник: Ще ми се пръсне сърцето!

0
Напушеният петокласник: Ще ми се пръсне сърцето!

Тийнейджър от Благоевград бе приет по спешност в болница със силна интоксикация на организма, след като пушил марихуана. Инцидентът с 13-годишното момче станал в ромската махала. Пострадалият бил на сбирка с приятели, които му дали да пуши от опиата. Веднага след като се прибрал у дома, родителите разбрали, че състоянието му не е добро, решили че се е натровил с алкохол, и потърсили лекарска помощ.

Младежът е приет малко след полунощ в спешно отделение, изпаднал в нестабилно състояние, объркан, с халюцинации и тревожност, крещял, че сърцето му ще се пръсне от учестеното сърцебиене, съобщава днес в. "Струма".

Лекарите разбрали от прегледа, че неукрепналият детски организъм е силно натровен от марихуана. Подаден е сигнал в полицията. На място пристигнали служители от Второ РУП. Пред тях детето признало за три "дръпвания" и че досега няма опит с наркотиците.

Високата доза, поета от детския организъм, довела до изпадането му в тежко състояние. Малчуганът споделил с тревога: "Ще ми се пръсне сърцето!" Консултиран е с педиатър, невролог и анестезиолог и е оставен под активно наблюдение в спешно отделение.

След като е стабилизирано състоянието му, е освободен за домашно възстановяване. По случая са информирани и социалните служби в Благоевград.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари