Напредва ремонтът на шадравана до пазарчето на "Олимп"

3
Ще възстановят бронзовите фигури на деца
Ще възстановят бронзовите фигури на деца Видео: Русе Медиа

Ще възстановят бронзовите фигури на деца

Успешно приключиха направените водни проби на възстановения и почти наново изграден шадраван до пазарчето на Олимп, по който работи ОП „Комунални дейности“ в Русе. Положена е нова водна инсталация, помпите са монтирани на местата им, като е направен и тест на цялото съоръжение. Предстои да се облицова с плочки и да се поставят дюзите на струйниците, информира Русе Медиа.

Изградено е художествено осветление и видеонаблюдение, като предстои Общината да поръча на Русенския университет да се изработи 3D модел на съществуващата преди години пластиката с фигури на деца. Това ще стане по предоставен снимков материал. След направата на калъп, композицията ще бъде отлята от бронз.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    vasf
    piqnkite 6a si tobqt gazqgata na lqto super 6a im e qkoto e 4e 2 sotitnki danak ne sa dali ,posledvaite teihniq primer ne na voinata
  • 3
    7
    До Аз
    Верно е.Ненужните ремонти са голяма далавера.
  • 4
    6
    Сашо
    Тоя ремонт една година отиде!!!
  • 5
    5
    селянин
    Като знам каква паплач, се събира в градинката, новото няма да издържи и месец.
  • 0
    4
    ха-ха
    Ма ти си бил поет
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари