Нападнатият лекар от Венци Чикагото: Чувствам се унизен

2
"Най-вероятно ще търся правата си в съда“, каза д-р Иванов
"Най-вероятно ще търся правата си в съда“, каза д-р Иванов Снимка: Фейсбук

Прокуратурата в Русе все още не е повдигнала обвинение на Венцислав Ангелов-Чикагото, който бе задържан снощи заради сбиване с лекар в Ново село, Русенско

До спречкването се стигна, след като Чикагото заедно със съпругата на починал пациент, поискаха от лекаря да обясни как е ваксинирал пациент със сърдечно заболяване, предаде Русе Медиа.

Венцислав Ангелов бе задържан във Второ РПУ в Русе, където тази сутрин на разпит бяха извикани общопрактикуващият лекар д-р Ивайло Иванов и медицинската му сестра, присъствала на екшъна. От Районната прокуратура обясниха, че очакват преписката по случая от полицията, за да преценят действията нататък. Пред екипа ни лекарят, който бе душен от Чикагото, беше лаконичен.

„Още не искам да давам интервюта, едва след като се чуя с адвоката си. Чувствам се унизен, виждате записа какво представлява, снимано е, показано е. Най-вероятно ще търся правата си в съда“, каза д-р Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Да Живее България
    Това да не е задаващата се задължителна ваксинация? Явно човека не е искал, но пpоститутк@та го е убола.
  • 0
    5
    Еди кой си
    Чикаго, стягай багажа за варненския. Булка ша та правят там. С рокля и всичко останало ...
  • 0
    4
    Еди кой си
    Утре Венци ша опре до лекарите и друга песен ша запее. Ама сега - ербап. Нещастник. Нали тия дето ги е душил ша го спасяват. Долен боклук и трафикант. Той ви трови децата с дрога. Ама нали плаща не го закачат.
  • 0
    3
    Еди кой си
    Затвор за тоя боклук Чикагото ли Симитлито ли е къв е. Пълен помияр
  • -5
    2
    Бах
    Лъжат, плащат им по 1000 лева за да ги пишат умрели от ваксината.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари