Нападателят на Дунав - Русе Антон Огнянов е футболист №1

0
Играч №1 на 6-ти кръг: Неуместно е Дунав да бъде сравняван с Лестър
Играч №1 на 6-ти кръг: Неуместно е Дунав да бъде сравняван с Лестър Видео: Sportal.bg

Нападателят на Дунав (Русе) Антон Огнянов бе избран за футболист №1 на шестия кръг в Първа лига.

Той вкара единия от двата гола за победата с 2:0 над ЦСКА-София, за което събра 9 гласа. На второ място е Ивайло Димитров от Славия с 4 гласа. Трети са Марселиньо и Георги Андонов с по 3 гласа, информира sportal.bg.

"За мен е чест да спечеля тази награда. Искам да посветя наградата на целия отбор на Дунав. Смятам, че нашият отбор се запази още от по-долните групи. Нямаме много нови и всички са сработени. Като характер също са много добри момчетата, това помага за развитието на нашия отбор. Всички в групата са равностойни и всеки може да победи всеки. Само Лудогорец е класа над останалите", обяви Огнянов, който не желае Дунав да бъде сравняван с Лестър.

"Не го приемаме. По-скоро е неуместно. В края на първенството ще си проличи. Нашите цели са да останем в групата и да се представим на нужното ниво. Но вече всеки трябва да се съобразява с нашия отбор. Няма да се плашим дори от Лудогорец", добави нападателят, който в заключение похвали българските рефери.

"Смятам че имаме добри съдии, които свирят на добро ниво. На нашите мачове не е имало нещо, не сме били ощетени. Надявам се това да продължи."

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари