НАП в Русе анкетира клиенти за подобряване на обслужването

0
В  анкетата са включени 8 въпроси по ключови елементи на предоставяне на услугите и задължителните стандарти за качество
В анкетата са включени 8 въпроси по ключови елементи на предоставяне на услугите и задължителните стандарти за качество Снимка: НАП Русе

В разгара на данъчната кампания в офиса на НАП в Русе до 25 март 2022 г. се провежда поредната анкета с клиенти за нивото на тяхното обслужване

 Тя е част от национално проучване, продиктувано от Наредбата за административно обслужване /НАО/, която изисква приходната администрация да поддържа постоянен открит диалог с потребителите за установяване на техните становища относно нововъведенията и слабостите в организацията на тяхното обслужване, както и предложения за подобряването му, чрез различни методи за обратна връзка.

За НАП е важно да проучва и измерва удовлетвореността на потребителите от качеството на обслужване, за да идентифицира области за подобрение и поддържа високи стандарти на работа. В указанията на Централното управление на агенцията за организация на Кампания 2022 са предвидени различни дейности и методи за обратна връзка за установяване нивото на удовлетвореност на клиентите, като освен анкети се провеждат и проверки по метода „таен клиент“ в структурите на НАП.

В настоящата анкета са включени 8 въпроси по ключови елементи на предоставяне на услугите и задължителните стандарти за качество. Служителите в офисът на НАП в Русе очакват техните клиенти да проявят активност и обективност в попълването на анкетните карти, за да може чрез тяхното мнение да се оптимизират работните процеси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари