НАП - Русе търси фискални инспектори за ро-ро терминала

0
За кандидатите не се изисква професионален опит или придобит ранг като държавен служител
За кандидатите не се изисква професионален опит или придобит ранг като държавен служител Снимка: Dunavmost

За кандидатите не се изисква професионален опит или придобит ранг като държавен служител

Най-големият конкурс за последните няколко години стартира в офиса на НАП в Русе, съобщиха от приходното ведомство.

В него ще се търсят 18 нови инспектори по приходите за Главна дирекция „Фискален контрол“ към ЦУ на НАП. С тяхното назначаване и подготовка ще се обезпечи работата на новия ро-ро терминал на границата между България и Румъния. Целта е в професионално сътрудничество с граничните служби да се облекчи обслужването на транспортния поток при запазване на фискалните интереси на държавата. Дейността ще се реализира чрез екипи в условията на 24-часов непрекъснат режим на работа, като служителите работят на 12 часови смени, вкл. нощни, при предвидените от закона почивки.

За кандидатите не се изисква професионален опит или придобит ранг като държавен служител. Необходимо е да имат минимална образователна степен висше „бакалавър“, като предпочитана специалност е икономика.

Конкурсът ще се проведе в два етапа – решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и приходната администрацията, а втория – интервю.

Документите трябва да бъдат представени до 2 декември 2022 г. лично или чрез пълномощник в сградата на офиса на НАП в Русе, ул. „Майор Атанас Узунов“ № 19, ет.1, стая № 108 /деловодство/ или изпратени на неговия официален електронен адрес: [email protected] , подписани от кандидата с личен квалифициран електронен подпис /КЕП/ на физическото лице.

Обявата за провеждането на конкурса с подробности за кандидатстването и предлаганите условия за работа е публикувана на официалната страница на НАП www.nra.bg / МЕНЮ, ЗА НАП, Работа в НАП, Обяви за работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Русенлия
    Тия от нап вече си знаят кои хора ще бъдат назначени... В Русе така стават нещата...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари