НАП - Русе: Коронавирусът "не разболя" обслужването на клиентите

0
За пръв път се задава въпрос към русенци как предпочитат да използват услугите на НАП – по интернет или в офиса
За пръв път се задава въпрос към русенци как предпочитат да използват услугите на НАП – по интернет или в офиса

За пръв път се задава въпрос към русенци как предпочитат да използват услугите на НАП – по интернет или в офиса

Анкета показвала, че COVID 19 "не разболя" обслужването на клиентите на приходната агенция в Русе.

Налагането на санитарните мерки против COVID 19 в офиса на НАП в Русе се възприема с пълно разбиране и съдействие от клиентите и те отличават създадената добра организация за минимализиране на изчакването и бързо предоставяне на услугите.

Това е най-важният извод от проведената в края на юни едноседмична анкета с клиенти за нивото на тяхното обслужване. 97 на сто от респондентите отбелязват, че има ефективен ред за управление на клиентския поток и дезинфекция и няма ненужни изисквания. В 94% от попълнените анкетни карти е посочена висока оценка за професионалната компетентност на служителите и тяхното вежливо и професионално отношение към клиентите.

В 24-тото издание на анкетата за пръв път се задава въпрос към русенци как предпочитат да използват услугите на НАП – по интернет или в офиса. Самото предлагане на анкетните карти само в офиса предпоставя те да са попълнени от повече клиенти, които са избрали да го посетят лично, като сред водещите причини за това е тяхното предпочитание да използват директната комуникация със служителите, за да добият нови знания и повече увереност, че са попълнили правилно документите. Сред отбелязаните основания за използване на електронните услуги клиентите визират, че напоследък те са станали по-лесни за използване.

Високата активността на клиентите от 68% в попълването на анкетните карти индикира доверие към служителите в офиса на НАП в Русе и тяхната коректност, заложена в процедурите на НАП за реализиране на услуги от приходната администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари