Намушкаха двама младежи пред дискотека в Кюстендил

0
Единият е с опасност за живота
Единият е с опасност за живота Видео: NOVA

Единият е с опасност за живота

Агресия пред дискотека в Кюстендил. Двама са ранени след нападение със сгъваем нож, а извършителят е задържан. Той е на 37 години и по данни на полицията преди да атакува е имало конфликт между него и пострадалите.

Нападението е станало в нощта на събота срещу неделя. Единият от ранените е с опасност за живота и е настанен в болница в София.

„Бяхме тръгнали на дискотека. Малко преди да стигнем до заведението моят приятел беше съборен на земята и наръган няколко пъти в белия дроб и сърцето. Опитах се да се намеся и бях последван от същата съдба”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” по NOVA единият от потърпевшите Теодор.

По думите му не е имало конфликт с нападателя. „Това, което видях е, че приятелят ми лежи в кръв на земята”, споделя младежът.

Бяхме тръгнали и тримата към дискотеката и при разминаването с нападателя имаше разменена реплика „за брадата му”. Не е имало сбиване. Той просто тръгна към приятелите ми и започна да ги налага с ножа. Роберто лежеше на земята в кръв, а нападателят си тръгна все едно нищо не е станало. Не е проявявана агресия спрямо мен”, разказа Корнелия, което е очевидец на случилото се.

Извършителят е задържан. Той е с мярка за 72 часа. Прокуратурата вероятно ще поиска той да остане за постоянно в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари