Намериха труповете на трима възрастни мъже

5
Няма данни са насилствена смърт
Няма данни са насилствена смърт Снимка: БГНЕС

Няма данни са насилствена смърт

Труповете на трима мъже са били намерени в районите на населени места в общините Крумовград и Момчилград.

Около 12:30 часа на 28 януари в землището на село Лещарка било открито тялото на 92-годишен местен жител. Дежурна оперативна група от РУ - Крумовград извършила оглед. Няма данни за насилствена смърт. Трупът е бил транспортиран за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали, съобщава 24 ЧАСА.

На 27 януари малко след 11 часа в землището на село Морянци бил намерен трупът на 70-годишен местен жител. Екипи на РУ - Крумовград, на Филиала на спешна помощ и личния лекар на починалия са били на място. Няма данни са насилствена смърт.

Същия ден около 11:30 часа близо до дома си в село Върхари бил открит починал 76-годишен. Полицейски екип на РУ - Момчилград, лекари от Филиала на спешна помощ и личния лекар на възрастния човек са били на мястото на произшествието. Няма данни за насилствена смърт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Причината за смъртта са тъпите комунисти от ГЕРБСП-ДПС-Гъзраждане-ИТН! Комунистите осраха социализма, сега осират демокрацията. Редно е цялата тая русоидно-комунистическа сган да се изрине в мръсния канал, колкото се може по-скъро, че да се спаси читавото, колкото и малко то да е останало по тия земи. Съветската окупация и управлението на правешкия т-пунгер Живков проми мозъците на доста хора и те сега не виждат истинските причини за страданията, което се използва от руско-българската мафия все още да грабят народа за собствени нужди.
  • 13
    3
    88 до 1
    По-лесно е за полицията. Случаят се приключва без разследване
  • 18
    2
    Има
    За смърта на тези хорица е демокрацията кога такова нещо можеше да стане преди лошите кумонисти се грижеха за народа нямаше без работни игладни хора несе изнасилваха баби от тъй дасе каже техни внуци .
  • 20
    1
    Някой
    "Няма данни за насилствена смърт". Значи излезли хорицата нанякъде за да си умрат?! Интересно поведение.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари